Virtaa taloushallintoon
SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON RATKAISUT JA PALVELUT.
LUOTETTAVASTI JA HELPOSTI
Heeros Tilitoimistopäättäjä -
foorumi
ILMOITTAUDU KOULUTUKSIIN JA WEBINAAREIHIN
TILAA HEEROS ETOSITE NYT TARJOUSHINTAAN 
Tilaa Heeros eTosite
HEEROS TUKEE TILITOIMISTOKUMPPANIENSA
KASVUA JA ASIAKASHANKINTAA
Heeros Pro Partner

Palkanlaskenta.fi

Palkanlaskennan ammattilainen

ABOA palkanlaskenta soveltuu kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille.
Pienimmät asiakkaamme ovat 1-2 hengen yrityksiä, suurimmissa on työntekijöitä yli 2000.

Suurimmalla tilitoimistoasiakkaallamme on palkanlaskenta-asiakkaita lähes 2000.

Tuemme käytännössä kaikkia toimialoja. Esimerkkejä palkkahallinnoltaan erilaisista toimialoista mainittakoon tavallisimpana metalli, kuljetus, kauppa, palvelu, rakennus.

Olemme tehneet yhteistyötä kaikkien alojen palkanlaskijoiden kanssa 25 vuotta - se antaa meille melkoisen etulyöntiaseman ja ymmärryksen mitä työkaluiltamme edellytetään

Olemme vuosien varrella uusineet tuotteitamme säännöllisesti ja päivitämme ohjelmia jatkuvasti. Kukaan asiakkaistamme ei koskaan ole joutunut tekemään ylimääräistä työtä kun on ottanut käyttöönsä uudempia ohhelmia ja versioita. Me teemme kovasti työtä jotta meidän asiakkaamme eivät joutuisi sitä tekemään kun päivittävät ohjelmiaan.

 

Ohjelman mukana tulevat valmiit palkkalajit joiden avulla on helppo aloittaa työskentely. Ohjelma "tietää" voimassa olevat hinnat ja prosentit kuten työntekijän eläkemaksu, työttömyysvakuutus, kilomteri- ja päivärahojen hinnat ja sotu-prosentin. Nämä tiedot saat myös automaattisesti päivittymään vuodesta toiseen kun teet jatkuvan päivitystilauksen. Sopimus ei ole pakollinen ja tiedot voi tietysti itsekin päivittää.

 

ABOA palkanlaskenta tuottaa myös kirjanpitovalmista tietoa helposti. Tiedot saat konekielisinä mm. Navision, SAP Business One, Hansaworld, Netvisor, Tikon, ES/2, Scala, Econet, Pupesoft, Matilda, Wintime, Procountor, Tisma, Emce -kirjanpito-ohjelmiin. Konekiellisinä saat myös tiedot verottajalle, vakuutusyhtiölle, ammattiliitoille ja esim. EK-tilastot saat tehtyä suoraan ohjelmasta.

 

Voit lukea lisää seuraavista aiheista:

Ohjelman ominaisuudet
Ohjelman ohjekirja

Pyydä demo
Tarjouspyyntö
Integrointi